Alla inlägg under april 2011

Av sofie collén - 13 april 2011 07:47

  Ja det här blir nog en rätt bra dagen ändå i dag,även fast jag inte varit så sugen på att åka längdskidor, men det blir nog roligt ändå. Först när vi kommer på skolan så tror jag vi har samhäll en liten stund, sen ska hela bf ha skid dag i dag. Sen äre tillbaks på skolan för att han svenska en stund. Så jag slutar 10 i 4 sen äre bara att skynda sig hem och kasta sig in i duschen för klockan 17:00 ska vi på fösta valpkurs träffar, så det blir nog en bra dagen då:) längtar verkligen till valpkursen kommer bli riktigt roligt:) Hoppas ni får en kannon dag! för det ska jag försöka ha!:)

Av sofie collén - 12 april 2011 19:41

Nu är äntligen håret fräscht igen:) super skönt:)


Sen i dag var jag på arbetsförmedlingen med klassen. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom. Det låter kannon bra då man är där och att man får en massa hjälp. Men sen om man lyssnar på alla som är inskriven där, så låter det världelöst. Ja jag får tar reda på vad jag tycker om dom efter studenten.




ÅÅ vad jag längtar tills i morgon. Då börjar äntligen valp kursen:) det ska bli riktigt roligt och spännande tycker jag :)

Av sofie collén - 11 april 2011 10:58

I lördags for jag och mamma och pappa till holafolkes högskola.

För jag skulle gå och lyssna lite på om hälsococh och behandlingsassistent.


Och det var väldigt intressant blev väldig sugen på att plugga på till hälsococh.

Så nu gäller det att man ska få till ett bra personligt brev. :)

Av sofie collén - 10 april 2011 22:38

  I dag har jag och älsklingen varit tillsammans i 4 år och en månad och det känns hur underbart som hälst. Jag du är den personen som betyder mest för mig . Jag känner att jag är den person som är mig själv med dig.

vill leva mitt liv med dig!<3

Av sofie collén - 7 april 2011 21:18

  


Äntligen ska jag klippa mig igen. Det är 5 månader sen sist så det behövs nu. Funderade på om jag skulle ha väntat den här månaden ut med, men då skulle det varit mer slitet. Så då det blit det nu, för vill inte ta av för mkt hår innan studenten.

vilken tycker ni att jag ska klippa mig efter?:)

Av sofie collén - 6 april 2011 13:08

Ja nu sitter jag på skolan i datasalen.  Och vi har nu Psykosocialt.

Vi är 4 st i klassen här i dag. Några har åkt till fjälen och en del är ledig för att jobba med projektarbete.

Så sitter jag och ska forstätta med mitt projektarbet, eftersom vi var så få så tyckte våran lärare att det va så onödigt att börja med något nytt. Så då fick jobba med restuppgifter. Så nu tänkte jag som sakt forsätta med mig projektarbete.


Jag är verkligen dö less jag vill bara hem orkar inte med skolan nu.

På tisdagar är jag ju ledig fram till vecka 16 så i går var det jätte fint väder, så då for vi till ramsele till Johannes mormor och pimplade det var super mysigt som alltid. Iza hade vi med oss och hon lekte med alla små fiska dom drog upp.


I kväll ska jag och Johannes fara och gratta min kusin som fyllde år i går. Vi kom hem så sent än vad vi trode att vi skulle göra så det får bli i dag i stället.

Sen tänkte jag sätta mig hemma och jobba med projektarbetet igen.

Och förkorta svenskan.


Ja det är så här min dag ser ut!:)

Nästa vecka måste jag försöka komma i gång med träningen igen.

ha en fin dag!


Av sofie collén - 4 april 2011 12:14

  I dag fyller min älskling 21 år .

Och jag ska försöka göra den dagen toppen för han. Den  hära veckan och nästa vecka är han hemma med Iza. Så nu fick han vara ledig han med på sin dag:)

Ska sedan fara och handla lite inför kvällen då alla  hans gäster kommer och gratta han. Sen ska jag åka och titta lite  på något på stan till honom. Sen äre hem och baka en tårta om jag hinner och städa det sista så slipper han städa på sin dag, då äre faktisk så att man ska bli uppassad så i dag ska jag passa upp han. Får se vad vi hittar på för någon middag men det blir nog kanske korv eftersom det går snabbt och enkelt att göra innan alla kommer i kväll.


Min pojkvän är den underaste människan jag vet, jag älskar att ha han vid min sida. han finns alltid där då man behöver han.

Nu har vi snart varit tillsammans i 4 år och en månad,vi har en lägenhet vi har våran hund. Jag älskar livet jag lever nu. Det är underbart. <3


Nu äre inte länge kvar till studenten, efter det hoppas jag på att jag får ett sommarjobb iallfal så man får in någon inkomst i sommar så jag inte behöver leva på johannes. Snart är äntligen skolgången slut, och det ska bli underbart .

Men är ju som sakt sugen på att plugga på distans till behandlingsassistent och hälsocoach. Men nu ska jag återvända till skolarbete. Så ni får ha en bra dag för det ska jag ha:)

Av sofie collén - 2 april 2011 16:46

I går hade Iza bot hos oss i en vecka:) och det känns underbart, jag älskar livet med att ha min sambo och våran valp. Jag älskar livet som flickvän och matte.


I torsdag började jag träna Iza till att hon skulle sitta,och nu kan hon det hon är så himla duktig våran lilla valp. 

I dag när vi vaknade så fikade vi och efter det for vi på risön så Iza skulle få springa av sig lite och få vara lös så hon inte behövde gå i koppel. Hon var även duktig då, när jag och Johannes gick då inte hon såg det och sedan då hon upptäckte att vi var borta så kom hon springande till oss. Hon har även börjat lyssnat på sitt namn.Det är verkligen roligt med hund:)


Nu har jag snart gjort svenska arbetet klart,sedan blire lite projketarbete.

Sedan är väll till att försöka sätta mig och skriva ner replikerna till tidsresan och skriva ner det jag kommer i håg.

Sedan måste jag även läsa på om mormonerna som jag ska redovisa på tisdag.


Sen i kväll kommer min vän sara hem till oss och hälsa på i kväll:) det längtar jag till då hon ska få se Iza. Jag har verkligen saknat dig vännen:)

Ovido - Quiz & Flashcards