Alla inlägg den 21 juli 2011

Av sofie collén - 21 juli 2011 09:59

 


Eftersom jag inte gick på zumban i går för att jag och Johannes skulle fara ut och titta på bilar:)

Då klev jag upp vid 7 tiden i morse medans han var hemma och stängde dörren till sovrummet och ställde mig och rockade i 15 min.:) Sen vid kvart i 8 for han ut till sin far så nu är det bara jag och Iza hemma:)

Men han kommer hem innan 12 för då ska jag i väg och jobba 12:00-15.00

Av sofie collén - 21 juli 2011 00:01

 

gamal bild på mig.

Min kusins flickvän kom hit och hjälpte mig med att slinga mitt hår för till veckan ska jag toppa mitt hår och sedan fara i väg och ta studentkortet jag längtar otroligt mkt nu, jag älskar att gå till fotografer och ta kort:) .

Hon visade mig en träningsida som jag ska börja titta in på som jag tyckte känndes bra som heter bodyrock:)


Sen visade hon mig en sida som heter blogovin som man kan spara dom bloggar man läser mest och hitta andras bloggar. en väldigt rolig sida eftersom jag tycker om att läsa bloggar. Du kan hittar bloggar som handlar om träning bloggar som handlar om kost och hälsa mode och skönhet allt möjligt så nu kommer jag läsa mkt flera bloggar!:)  blev tyvärr ingen träning i går kväll men det blev att jag tog min rockring och stog med den i 15 min i morse jag använde den 3 gånger föra veckan och har använt den 3 den hära veckan:) efter 6 veckor ska det ha jätte resultat och det ska bli intressant att se. Jag har säkert skrivt om det förut. Men nu är de väll dax att gå och lägga sig så man orkar med jobbet i morgon!:) hare bra kram:)

Ovido - Quiz & Flashcards