Alla inlägg den 27 augusti 2010

Av sofie collén - 27 augusti 2010 18:14

  

jag bjuder på den hära bilden.

När jag kom hem från skolan så tog jag det lungt, sedan diskade jag undan och fixade på lite här hemma. Sedan gick jag bort på banken för att sätta över pengar på sikuran,sedan vart det ett härligt pass på gymmet. Och nu sitter jag  här och är jätte hungrig vi ska snart till granvåg och äta:) gott det ska bli.

Av sofie collén - 27 augusti 2010 12:16

  

Ja jag är nöjd med mina individuella valen jag gjorde.

Jag kan börja att berätta lite om styrketräningen,vi har Jeanette som lärare:) så nu ska hon lära oss hur man lyfter rätt och sånt och med mera sedan komma vi självklart ha teori med´,känns jätte bra tror jag kan lära mig mkt.

Men i dag fick skriva på ett papper vad vi ville ha ut av träningen och lite andra saker så nu ska hon hjälpa oss att göra ett träningspogram så det blire skönt. och senare in i kursen ska vi ha lärt oss att göra egna pogram. ja de är massa jag kan skriva känns jätte bra,nu har jag mer som ett mål med träningen känns toppen:)

Sendan har jag ju forografisk bild det känns som att det är väldigt intressant jag ser fram i mot dom hära fredagarna:) men nu ska jag kolla hur mkt jag ha fått i lön sedan ska jag gå på banken och sätta in pengar:)ni få hare bra:)

Av sofie collén - 27 augusti 2010 07:11

  

Första skolveckan avklarad:)

Men nu ska jag först berätta om går dagen:P

I går på skolan hade vi möte om hur mitt år ska se ut så de känns skönt att  veta.

skoldagen var bra i går less på skolan men en så länge går det bra:)

I går for jag och Johannes till mamma och pappa och åt middag,så vi åt tunnpannkaka,och jag som aldrig dricker mjölk för jag tycker inte om de så mkt. Men tänkte att de kunde vara gott till pannkakan efter jag har drukigt 5 klunkar så ser jag att de är klunpar i mjölk. Jag frågade mamma när den var köpt då sa hon säger i agusti,johannes titta på packetet och det var sen föra månaden, jag vart illa mående,tror om mamma försökte ta livet av mig. Nä jag skojar bara hon hade druckigt av den hon med. Men vi hade rätt så kul åt det sen, jag brukar inte ens dricka mjölken då de står de datumet de går ut,så är jag och nu har jag druckigt 1 månads gammal mjölk.


Vid klockan 7 möte jag upp sara och emma vid appelbergs och vi gick broarna runt väldigt skönt var det:)

och nu är de ju fredag igen:D

så i dag på skolan ska jag ha arla gym och fotografiskbild:) men det är bara teroi på båda delarna i dag, så jag slutar halv 12 och då blire att åka hem och dra på goldsgym och träna,så otroligt skönt att man ha börjat komma i gång,men jag skulle vilja ha en personlig tränare:)Jag vill gå ner i vikt nu.:P Men håller jag i det hära så komma de nog inte vara nå problem med det:) .


I kväll ska hem till granvåg och äta kjärlknöl det ska bli super gott, men det är så min frdag komma se ut:) så nu äre helg igen och jag ska ladda upp batteriet nästa veckas skoldag:P

Ovido - Quiz & Flashcards