Alla inlägg under maj 2010

Av sofie collén - 7 maj 2010 14:21

  

I dag hann jag med spinningen och de är super härligt:)

sen har jag hunnit damsugit:)

har hunnit träffat Jennifer och jag tycker hon verkar super trevlig:)

Sen har jag alldeles nyss satt i mig en kebabrulle ska ju i väg och jobba kvart över 4 till kvart över 9 i kväll:)sitter inte helt fel med extra pengar. Då jag gick och hämta min kebabrulle frågade dom om jag jag hade något jobb eller var arbetslös. dom behövde en kvinna som kunde jobba där.

Av sofie collén - 7 maj 2010 09:04

  

I dag är de fredag igen och det inbär att SOFIE är ledig i dag,och det är otrloigt skönt.Har iallfal vart på spinningen nu på morgonen och de är så otrloigt skönt att ha de gjort,men lite,less över att jag missade den i onsdags,men så äre ju. Gå inte göra något åt de nu är lite jobbigt att man ha blivit så träningsberoende som man ha blivit men de är ändå skönt för då håller man i gång.Min fredag är iallfal fullbokad i dag ska träffa Jennifer en sväng i dag,sedan måste jag sätta mig och plugga lite sedan ska jag jobba i dag i från 16,15-21,15 så då får man in lite pengar härligt de.Nästa helg kan jag inte ta på mig något jobb för på fredan ska jag mamma,svärmor och matilda åka och titta på Calle Kristiansson så de ska bli kul,och på söndan ska jag stå och sälja på marknaden. Ja men nu ser ni hur min dag komma se ut:)

Av sofie collén - 6 maj 2010 16:41

  

Näpp nu ska jag gå och börja diska och sedan städa undan här.

Älsklingen jobba över och jag vill hinna få städat i tid, så jag mysa lite med min älsklingen i kväll. Och sedan måste jag hinna på bodyattcken och sen ska jag försöka hinna träffa Jennifer så nu vill jag få undan så jag har tid för det jag har planerat under kvällen.

Av sofie collén - 6 maj 2010 07:31

     

hejsan alla läsare! är allt bra med er de är för mig:) i går missade jag spinningen och jag är tokig över de, och i kväll ska jag och Johanness städa här i lägenheten men jag hoppas jag hinner gå på bodyattcken i kväll blire tokig om jag inte hinner,jag har blivit tränings beroende missa jag än dag så känns det piss. så jag hoppas jag verkligen hinner i kväll, i dag är slutet på veckan för mig är ju ledig varje fredag fast i morgon ska jag jobba med börjar inte fören en vi 16:15 och slutar 21:15 men de går nog bra hinner i allfal vara ledig på dagen, och då på morgonen blire till att kliva upp tidigt och dra sig i väg på spinningen. Nä nu måste jag börja gå till skolan så ni få ha de så bra så hörs vi i kväll:) hejsvejs!

Av sofie collén - 5 maj 2010 14:42

  

Skulle ha slutat vid 2 i dag men som sakt jag ska ju ha mitt utvecklinssamtal klockan 15:00. sedan måste jag hem och göra klart svenskan sen ska jag försöka hinna gå på spinningen i kväll:) är så otrloigt skönt att verkligen ha kommit i gång med  träningen. Och jag längtar som en tok till att de är sommmarlov. men jag skriver nog mer i kväll hejsvejs!

Av sofie collén - 3 maj 2010 21:17

  

Nu  kom jag inför dörren bara för en liten stund sen:)

tycker core/boll var ett härligt pass,ska nog försöka fortsätta gå på de.

Kan säga att det inte är de lättaste.

Nu har jag tänkt gå och möta mig älskade pojkvän:) hans träning slutar ju halv. Jag hoppas jag hinner gå och träna i morgon med ,min kusin fyller år och vi ska vara där vid 18:00 sedan måste jag plugga. Sedan måste jag röra på mig på något sätt i morgon:)

Av sofie collén - 3 maj 2010 19:16

  

det har varit otroligt härligt att vara ledig i dag:) va på stan med mamma och åt lunck med henne och hennes frisör:) sedan gick vi runt lite granna. och nu ha jag städat här hemma. och nu ska jag gå och pröva på coreboll och se vad de är för något :) jag hoppas det är kul. hejsvejs!

Av sofie collén - 2 maj 2010 11:11

  

Det är söndag i dag och och i går vart det krogen med trevligt folk:)

ja i dag måste jag försöka plugga lite skulle vara skönt att få de gjort:)

det har blivit en riktigt lång helg är ledig i morgon med för de är studie dag,så vi börjar på tisdag. I dag har jag bestämt mig för att jag ändera ska ta mig en härlig promenad eller gå på gymet:)

Ovido - Quiz & Flashcards