Alla inlägg under juni 2010

Av sofie collén - 22 juni 2010 10:34

       

Jag vet inte om jag tycker jag passa bättre i kort eller långt. Men nu ska jag ju spara ut det till studenten men efter det ska jag ha lånt eller kort då?!

Ja i bland önksar jag att man var liten igen om man tänker på hur sommaren va. Man for på semster med familjen och man behövde aldrig känna pengar,man va inte i behov av dom som man är nu,nu måste man jobba för att få pengar.Men jag lever ju mitt underbara liv med min älskling han har ju funnits vid min sida i 3 år och 3 månader det är helt underbart jag har hittat min stor kärlek och hoppas att leva hela mitt liv med han vid min sida. Jag har det helt underbart,det kan inte bli bättre än så här.    

Av sofie collén - 21 juni 2010 19:24

  

har prövat dom hära skorna i dag och jag gillar du mkt,grymt sköna.

finns säkert många som tycker att dom är tantiga men de är väll,ändå jag som ska tycka om dom. eftersom det är jag som ska gå i dom. men det blir till och spara pengar och hoppas på att dom finns kvar då sen:)nu ska jag gå med mamma en sväng. Sedan i kväll kanske man träffar ewe:)

Av sofie collén - 17 juni 2010 10:53

  

Jag är jävligt glad över att jag fick ett sommarjobb i sommar så nu ska jag jobba i sex veckor framåt fast jag är ledig hela nästa veckan och det ska bli skönt då ska jag villa ut mig riktigt mkt fast då ska jag vara hundvakt hela veckan nästan,skulle ha jobbat två timmar i dag för jag skulle följa en gubbe till tandläkarn,men då behövde dom mer folk som jobbade på skogsgläntan i från 1.21:15 i kväll så då vart de det. Fast igentligen skulle jag ha varit ledig den hära dagen.  i morgon äre lyffteknink i fårn 08:00-16:00.

jag är ledig som mest 3 veckor den hära sommaren,och jag trivs inte fult ut på den avdeliningen jag ska vara på,men de är ju bara att plåga sig sj. Å dom tre veckor jag väll är ledig i sommar tänker jag inte ta på mig några jobb alls.

Nästa sommar tar jag studenten och då vill jag pröva på någont nytt.

Av sofie collén - 10 juni 2010 11:16

vi hade bf avslutning i dag så vi spelade kubbe och åt glass,trevligt tevligt:)

Å sedan varför i helvet sitter jag ine i det hära härliga vädret. Nu nu ska jag dra på stan en sväng sedan vi halv 2 ska jag upp på skolan och ha betygsamtal för i morgon hinner jag inte för då tar min älskade kusin Antonia studenten:)

så då ska jag lämna tillbaka nå böker i dag så därför tänkte jag att hag kunde ha mitt betygsamtal i dag.Sedan ska jag gå ut och gå i det hära vädert:) jag vill så gärna åka utomlands igen den hära bilden är sen vi var i grekland skulle lätt kunna åk nu på en gång:) I morgon äre GÅR VI PÅ SOMMARLOV!:D

Av sofie collén - 7 juni 2010 13:03

  

Är klar med datan nu så de vart det jag godkänd.

men jag är så besviken på mig sj,det ända ämnet jag tycker att jag har lätt för och hade bestämt mig för att jag ville ha ett vg i idrotten vart bara ett G. Skulle ju ha varit roligt om man kunde ha fått haft ett vg på slutbetyget i allfal,men jag var tycdligen borta för mycket nu i början i på andra året i från idrotten och att jag hade verkat mer angangerad förut. Men nu är tyvär så här det är och inget att göra åt. Kankse kan förska hoppas på ett vg i styrcke träning a nästa år då. Vi får väll se hur det blir men nu är det som det är och inget att göra åt.

Av sofie collén - 7 juni 2010 07:50

  

hejsan! allt bra med er,har inte skrivit på länge nu, har haft mkt med skolan sen har de hänt andra saker. Men nu ska jag försöka komma i gång med bloggandet igen. Nu äre verkligen sommar och det är sissta veckan innan mitt näst sissta sommarlov, och på fredag tar min kusin antonia studenten:) jag längtar verkligen till sommarlovet det behövs verkligen. I helgen hadr vi folk här hemma i lähenheten och vi satt och drack och pratade,super trevligt:) jag slutar halv 12 i dag så jag kanske skriver då om jag komma på något:) hejsvejs!:)

Ovido - Quiz & Flashcards