Alla inlägg under augusti 2010

Av sofie collén - 23 augusti 2010 09:27

Nu börjar sommarlovet närma sig sit slut. Och i morgon äre åter tillbaka till skolan men nu äre 1 år kvar sedan tar jag studenten sedan har jag gått 3 år på gb:) Nu blire det sista året med mina bf brudar, jag längtar till studenten men  fy vad jag komma sakna klassen,vi äre verkligen toppen bra klass.Sen äre bara ut i arbetslivet och söka jobb:)  men hur har erat sista lov varit? mitt har varit helt ok men det hade nog kunnat varit bättre. Jag har jobbat 6 veckor på skärvsta gården fast på en annan avdelning i stället för gläntan. Sommaren där började väll inte så toppen men det. Men det vart helt ok sedan:) har hunnit träffat lite vänner men inte så många man har ju jobbat så mkt. Jag och johannes ha varit ledig en vecka tillsammans:) första dagen for vi och emil, mk och antonia till sundsvall på himlabadet men de va inte så märkväedigt, på vägen hem efter vi hade shoppat så fick ju ålsklingen fortskörningsböter:/ de va inte så kul,så de vart inga fler små utflyckter som vi hade tänkt, men vi var ju en då ledig en vecka tillsammans och de va underbart. sedan föra veckan var jag till sundsvall med kusin erika och moster kajsa så då vart det en hel del som jag handlade med:) jag har haft riktigt bra lov ändå det sista sommarlovet har nu varit. Nästa sommar vill jag inte jobba på skärvst gården skulle vilja göra något nytt så får se vad de blir,och då är man ju student med och då vill man ju trivas om man ska får gå in och jobba extre. Men nu är jag skrivt om mitt sommarlov:)

ni får hare så bra så länge:)    

Av sofie collén - 20 augusti 2010 23:28

  

Jag har blivit väldigt dålig på att skriva på min blogg nu. men som kommer och går i bland har man mkt att skriva om och i bland vet man inte vad man ska skriva om. Den hära veckan har varit bra har hunnit med mkt. Träffade som sakt sara i måndag va och hälsa på henne och Kim i deras lägenhet så de va kul och få träffa dom:) I tisdags var jag till sundsvall med kusin erika och moster kajsa handlade en heldel ska fota de sedan så ska ni få se:) i onsdag skulle jag träffa emelie men de blev inte av så de blir nog på måndag kanske:) i dag är fredag och jag har varit och ätit lunch med älsklingen och pappa,glömde nämna att mamma va på arbetsintervjuv i går så jag hoppas de gick bra för henne så hon får jobb. Sendan har jag kommit i gång bra med träningen men inte varit på gymmet tror jag ska ta mig ditt i morgon men både måndag onsdag torsdag och fredag  har jag gått varje dag 8,6 km härliga morgon promenader ska ut och gå i morgon med :) har hunnit träffat tone med i veckan en sväng:) jag har hunnit allt jag planerade och de känns super:) I morgon ska jag upp och promenar vändan igen sendan blire stan måste hinna inhandla skolsaker innan skolan börja,mot kvällen blir det middag hos svärfar:) kan inte lova att jag blogga i morgon men ska försöka hare så bra:)


Av sofie collén - 16 augusti 2010 09:31

           

Ja i dag är måndag igen och älsklingen har börjat jobbar igen:/ de ha varit så skönt att vi ha varit ledig en vecka tillsammans det har varit super mysigt att varit med med dig eftersom vi inte ha träffats så mkt jag jobbat och du ha jobbat. men första dagen på semstern började bra vi for ett jäng till himla badet i sundsvall men de va inte så speciellt jag komma häldre att åka till övik, sedan vart de lite shopping och efter det fick johannes på hem vägen fortskörn ingsböter:/ men annars ha veckan varit kannon:)

så i dag ska jag träffa min älskade sara som jag inte träffat på länge:/ men ska åka och titta hur hennes lägenhet ser ut för hon och kim ha ju köpt lägenhet nu och ha flyttat in så ska åka och se hur den ser ut :)
i morgon blire sundsvall med kusin och moster ska bli kul eftersom att jag inte träffa dom så mkt,så de blir en mysig dag tror jag:)
på onsdag ska jag kanske träffa emelie så den hära veckan är det fult upp:) skulle även vilja hinna umgås med tone.:) får se hur mkt jag hinner med på den hära vekan. ska ju även börja komma i gång med tränningen igen den hära veckan:) började i morse klev upp samtidigt som älsklingen gick bort på gymet men jag kom inte in i själv yterdörren,så jag gick hem sedan vart klockan kvart över sju och jag gick ut på en långpromenad jag var hemma kvart över 9 så det vr skönt ska göra lika dant i morgon om jag hinner:) så min vecka känns som att den är ganska fulbokad:) med saker jag vill hinna med:) men ni får hare så bra så hörs vi:)
Av sofie collén - 10 augusti 2010 11:12

  

I dag har jag och älsklingen varit tillsammans 3 år och 5 månader och allt känns 

perfekt,han finns alltid där för mig och de känns så otroligt bra jag vill verkligen leva mitt liv med dig,vi bor tillsammans kan de bli bättre,de är helt underbart. jag har jobbat klart för den hära sommar innan skolan börjar och den hära veckan ha jag och älsklingen semster tillsammans, i går for jag älsklingen mk, antonia och emil till himla badet  men de var inget speciellt men tycker ni ska åka dit sj för att ta reda på vad ni tycker. I går på väg hem fick Johannes fortkörningsböten de va inte de roligaste som hända första dagen på semstern:/ men de är sånt som kan hända.men de är grymt härligt att vi är ledig tillsammans:) Ja och nu då jag är ledig ska jag se till så jag orkar ta mig på gymet jag måste verkligen komma i gång med träningen nu:) men nu ska jag åka med  älsklingens och hans bror och mks  vän per följa med dom fiska:) sen i kväll blire de gymet:) i går fyllde min älskade pappa 55 år grattis till pappa igen. men nu får ni hare så bra så ska jag försöka komma i gång med bloggandet igen nu då jag är ledig.

Ovido - Quiz & Flashcards