Alla inlägg under november 2010

Av sofie collén - 21 november 2010 17:39

  

hejsan! har alla haft en bra helg  det har jag iallfal:)

är hemma hos mamma och pappa jag och älsklingen vi gjorde hemma gjord pizza verkligen super gott:) Vid 7 tiden sitter vi nere på biografen och tittar på harry potter hoppas verkligen den är super bra:)

Sen när jag komma hem efter bion ska jag sätta upp jul gardiner, måste ju göra lite jul mys hemma:)

Av sofie collén - 18 november 2010 07:28

  

I går hade jag sovmorgon till 11:40 super skönt men klev ändå upp vid 7 för vi hade tvättstugan och de är super skönt att ha den på onsdagar då jag ha sovmorgon då sover jag inte bort hela dagen:)

I går då jag hade slutat skolan för dagen då jag kom hem. Så tog jag mig en promenad broarna runt och på kvällen så var jag på de efter längtade body pump som jag nästan inte varit på 4 veckor. Men nu ska jag försöka ta mig på passen igen det är så himmla skönt då man ska gå och lägga sig då man verkligen ha tagit ut sig:) om två veckor börjar bodycombat längtar verkligen det är så himmla kul för man ta verkligen ut sig.:)

Men i dag är det en ny dag och ska snart börja gå till skolan:)

I kväll medans Johannes och Jocke är på bandy tänkte jag se ifall jag och emelie skulle ta och umgås lite igen:) 

Men vi får höras i kväll i morgon:) hejsvejs:) 

Av sofie collén - 16 november 2010 18:51

  

skolan var bra i dag. andra bf lektionen var vi ute. Då jag slutat kom min kusin och följde med mig på hantverk och ritade ut ritningen till min student klänning. Studenten närmar sig mer och mer för varje dag. Jag längtar som en tok.

Men nu har jag nyss ätit och nu ska jag ta mig en promenad uoo till mamma och pappa och där blir de till och sätta sig och plugga lite.

 hejsvejs

Av sofie collén - 15 november 2010 07:43

  

Ska börja proemnera till skolan snart.

I kväll är det kursen igen:)

sen i kväll blir det pensionärs jävlar :)

Den hära veckan ska jag försöka hinna med en massa träning blir tokig då jag inte hinner träna på grud av allt skola arbete.

I lördags var vi till östersund en sväng:)

jag får väll skriva i kväll så berättar jag då hur dagen har varit men ha en bra dag så länge:)

Av sofie collén - 12 november 2010 16:40

  

Har pricis mejlat till Gk-pulsen om att jag vill bli instruktör hos dom, så nu äre bara att hålla tummen om att jag får bli det skulle vara super kul.

Men ska inte hålla på båda tummarna för dom betyder det otrur och det vill jag ju inte ha.

I kväll hade jag och Emelie prata om att vi skulle kolla vad våra grabbar hade för planer i kväll annars hade vi tänkt att vi hade kunnat umgåts alla 4 och det hade ju varit jätte kul.

Men Johannes skulle i väg vid 8 och bowla med emil och simon. Så sj vet jag inte vad jag ska hitta på än,blir väll till och sitta här hemma sj och se på Idol i min ensamhet, eller så åker jag väll upp till mamma och pappa eller hem till svärmor och umgås där, får se hur kvällen slutar. Men vi bestämde att jag och Emelie att vi skulle höras i morgon och se om vi kunde umgås alla 4 då:) Men på dagen ska jag och älsklingen följa med mamma och pappa till östersund och titta runt där, vi får hoppas på att älsklingen hittar en vinter jacka då:)

Ja nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan äta middag i dag tänkte vi göra hemma gjorda hamburgare super gott. Sedan får vi se hur kvällen slutar:)

Av sofie collén - 12 november 2010 14:48

  

Studie dag grymt så skönt men jag har ju tagit bort två ämnen nu så då hade jag bara haft engelskan i dag. Men i dag har inte gjort så mycket dammat lite här hemma vickit undan tvätten, ska ringa bemaninigen till veckan och se om jag kan få gå in och jobba något nå helger framåt behöver verkligen dom dära pengarna nu. speciellt då de nu snart är jul måste ju ha något att handla julklappar för. ska diska undan nu innan älsklingen komma hem sedan ska jag följa med mamma upp på sjukhustet och hälsa på min gudmor som ha fått åka in igen hon far in och ut nu mest hela tiden nu tycker jag. I går när Johannes och jocke var på bandy så passade jag och Emelie på att umågs lite så äntligen har det blivit av och det var super trevligt i kväll kanske vi ska träffas alla 4 men. men nu ska jag dra eftersom jag skulle följa mamma hejsvejs!:)

Av sofie collén - 9 november 2010 07:27

  

skolan började i går igen och dagen gick väll ganska snabbt men var sjukt trött hela dagen. Hade möte i går med syon med så nu har jag tagit bort två ämnen som tog upp mycket tid så jag inte klarade skolan riktigit med kännde jag men nu är gjort och jag hoppas de komma gå bättre ändå nu: )

Tycker det är otroligt skönt att ha kommit i gång med projketarbetet tror jag är uppe i 7 timmar nu känns kannon och efter i kväll och i morgon kväll komma jag vara uppe i 15 timmar och på måndag ska jag åka till sudsvall och gå på kurs inom mary kay och det komma väll ta 4 till 5 timmar med:) komma inte vara nån problem och få ihop timmarna:)

men nu ska jag snart ta och börja gå till skolan hejsvjs:)

Av sofie collén - 8 november 2010 07:36

  

nu är lovet slut och jag tycker att en veckas lov är alldels för lite men hinner som bara komma in i att det är lov det skulle i allfal ha varit i två eller tre veckor som man hinner känna att man får vara lite ledig.

I kväll ska jag på kursen igen:) får vi se hur det ha gått spännande:)

ja och i morgon så ska jag ha mary kay här hemma så komm tre vänner tror jag ska fom få pröva på olika prudukter till sin hy. längtar tills jag fått gå dom hära kurserna och sedan få börja med det hära sj ska börja på en gång då jag fått mitt startpaket så jag jag har något att sälja:) men nu ska jag börjar gå till skolan hejsvejs:)

Ovido - Quiz & Flashcards