Alla inlägg den 8 februari 2010

Av sofie collén - 8 februari 2010 21:27

 

ja nu sitter jag och nöter två nya låtar som jag älskar med OWEL CITY rainbow veins och fireflies super bra:)

Ja i dag tog jag det ledigt för att vara hemma och plugga teori.

Men åkte med min älskade pojkvän ner till bilskolan i morse var där till 10 över 7 och då hade jag personlig hjälp med teorin.

Sen kom jag hem vi 8 då la jag mig och vila en stund vaknade 09,30 åt lite granna. Satte mig med teorin medans mamma fixade håret, sen for vi på stan för att fixa mitt nya bankkort så nu ska jag klippa sönder det gammla.Sen gick jag och köpte en ny maskara och en foundation,och äntligen har jag en vatten fast maskara igen.älsklingen var även hem en sväng på lunch innan jag och mamma for på stan. efter vi hade varit där for vi och handlade till middan sen vart det att läsa teori igen . Efter det lagade jag och mamma middag tillsammans vi gjorde hemma gjorda köttbullar mkt godare en köpta och stuvade makaronner till det var super gott, älsklingen kom hitt och åt middag med oss sen hade han bandy på nipan skolan klockan 8 till 21.30 sen komma han och hämtar mig.

I morgon är jag ledig med för då be ger jag mig till sundsvall igen för att pröva och göra om teorin en å en gång. fast den hära gången muntligt. jag säger bara Lycka till åt mig sj:P Sen efter åt blire att shoppa lite granna,ska åka till birsta och köpa skjortan jag såg då jag och malin var i sundsvall på ginatricot jag hoppas den finns kvar:) sen ska jag köpa en alla hjärtans dag pressent åt älsklingen tills på söndag. Ja så ser min dag ut i morgon,jag bloggar i morgon då jag komma hem. när jag kommer hem till gravåg ska jag gå och lägga mig och läsa min bok som jag snart läst ut  om jag kunde drömma. hejsvejs!


Ovido - Quiz & Flashcards