Alla inlägg den 27 september 2010

Av sofie collén - 27 september 2010 22:33

Japp då ha den hära dagen gått den med, och den har gått bra den med.

Va på zumban i kväll super skönt fick med mig matilda och emelie. :)

har nå lagt in nå dagars jobb får se om dom ringer in mig, behövs pengar. har inte jobbat på länge nu så nu är jag utvilad. Får se hur mkt jobb jag kan ta på mig,har sjukt mkt i skolan nu med och tror inte det komma bli nå mindre än på ett tag vi har ju inte gått så länge och vi sissta året så det är nog heldel,få se hur mkt jag orkar jobba ifall dom ringer in mig.


Jag och Johannes ha ju som sakt pratat om att skaffa en hund vi funderar och förlurar lite,jag hoppas det blir av skulle vara så sjukt mysigt. gå härliga promenader .

Så nu för tiden har jag inte så mkt mer i mitt huvud mer en att vi funderar på att skaffa valpen,jag är så sjukt sugen på det nu.

Ska hinna ner på bibloteket i morgon med på stan och låna valp böcker.

nä nu ska jag börja göra mig klar för sängen, få kryppa ner under täcket med min underbara älskade och bara gossa ner mig nära in till han.

Jag älskar dig så otroligt mkt johannes,du hjälper mig igenom besvärliga sitvationer du finns alltid där för mig. och jag älskar dig 1000 gånnger runt jorden om och om igen. Vill verkligen bygga upp mitt liv med dig.

Av sofie collén - 27 september 2010 07:48

  

Då är det måndag morgon igen och åter en vecka  till ska vi gå.

Min helg har varit kannon har bara tagit de lungt, och pluggat en massa.

I kväll blire Zumba:)

får skriva i kväll om hur dagen har varit.


Ovido - Quiz & Flashcards