Alla inlägg under januari 2010

Av sofie collén - 19 januari 2010 20:35

hejsan:)

Kom hem i från esternas show för ungerfär 40 min sen:) den var bra men jag tycker den hade kunnat hållit på i en timme i allfal.

Ja så nu har inte jag tid att sitta här för jag hare en massa läxa jag ska göra,men vi får höras:)

Av sofie collén - 19 januari 2010 07:28

ja nu äre en ny dag med nya tag.

i går hade jag idrotts prov jag tror det gick ränt åt helvete hade glömt bort på lovet att vi skulle ha prov i det då vi kom tillbaka,sen hittade jag inte boken och pappret men jag har iallfal gjort ett försök:)

i går var jag på gymet och sen gjorde jag lite teori.

och i dag blire plugga då jag komma hem och sen ska jag försöka hinna på gymet:) sen skulle jag vilja gå på esterna show på hullsta i kväll så vi får se vad den hära dagen komma bjuda på jag hör av mig i kväll:)

ha en super bra dag!

Av sofie collén - 16 januari 2010 21:05

  

Hejsan i går vart det en dag i sundsvall med Malin calle och matte.

Jag köpte mig ett par jeans på Carlings för 399 kr på rea hur sköna som hälst och jag älskar dom,Sen köpte jag mig en kofta på ginatricot för 49 kr på rea,

och sen köpte jag en Necessaier,jag hade en jätte trevlig dag.

vi kom hem till sollefteå vid klockan 5 tror aldrig jag har varit hem i från sundsvall så tiditgt nån gång. Johannes hade inte slutat jobba då jag kom hem han var väll hemma vid 7 tiden och då skulle vi åka och hämta pizza med vi stannade där  och det var super mysigt.

vid 10 tiden på kvällen for vi till ramsele för att han skulle skruva i skotern,så vi kom hem där i från i dag. så just nu sitter jag och letar efter lägenheter hittade en jätte fin 2 nu men den var alldeles för dyr:/

men hejsvejs:)

Av sofie collén - 15 januari 2010 09:13

Hejsan! 

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på att Malin calle och matte ska hämta mig för vi ska åka till sundsvall och jag tycker det ska bli super kul:)

ska kolla om jag hittar Adidas väska på stadium som jag hittade på nättet för min gamla är trasig och så vill jag inte ha det.

I går kom jag aldrig för mig att skriva något.

skulle ha varit med malin en sväng i går kväll ,men det vlev inte för att jag sa att jag skulle plugga och mamma skulle komma hitt med körskolebökerna för hon skulle ändå hitt och se hockyn.

Men hon kom senare en jag trode så det blev inget plugg heller.

Jag hamnade med dom andra och tittade på hocky å inte gick det nå vidare heller. färgestad vann med 5-2.

bättre lycka nästa gång hoppas jag.

nä nu ska jag inte skriva nå mer dom är nog här snart.


hejsvejs:) 

Av sofie collén - 13 januari 2010 22:34

  

hejsan!

I dag har det varit en skön dag slutade tidiigt skulle i gentligen  haft engelska efter bf, men då gick vi och åt lunch sen gick jag och pratade med Biller om det gick bra att jag var med på klassmötet vi hade efter bf och det gick bra så nu ska vi börja sälja saker igen och ha mer discon så vi tar hos någon stans till studenten:)

Sen efter det så orkade värken jag gå ner till bibbi och jenny gruvade sig för att gå ut i kyllan så jag och Malin och jenny va kvar på skolan en stund och bara pratade.

Sen så fick åka av Malin hem och det var jätte snällt, hon ska få igen allt då jag fått körkortet. Men vi körde Jenny till sin lägenhet så hon inte skulle behöva gå ut i kylla och frysa.

Sen for jag och Malin på stan för att jag skulle prata med min frisör för det vart inga slingor i mitt hår som det skulle bli efter som att jag ska bli blond igen så hon tyckte jag skulle vänta till nästa vecka då när jag ska ditt och slinga det.

Sen frågade jag Malin om hon ville följa med mig hem så det gjorde hon,vi ficka och åt pepperakaksdeg som jag hittade och det var super gott men jag åt för mkt för jag har ont i magen nu. Sen tittade vi på Mamma mia jag bara älskar den filmen. Sen fick hon äta middag med oss:)

Sen vid klockan 6 hade vi blivit ner bjuden till faster på fika så vi plockade upp farmor,känns lite jobbigt just nu farmor har börjat och blivit så snurrig igen och det är inge kul.

Så det vart inget pluggande i dag måste göra det i morgon och i helgen.

Så just nu sitter jag hemma och Johannes ska snart gå och lägga mig och läsa lite ur boken jag fick i julklapp  om jag kunde drömma.

På fredag blire nog Sundsvall med Malin ändå det är inte helt fel. Och jag blir tokig det finns för lite lägenheter i sollefteå jag vill hitta en så jag och älsklingen kan flytta,men visst det kan ju ta lite tid i bland.

Men nu har jag berättat om min dag så nu få ni vänta och se hur min dag komma se ut i morgon.

hejsvejs!

Av sofie collén - 13 januari 2010 07:22

 

ja nu sitter jag här och lyssnar på musik innan jag ska på skolan och träffa min underbara klass:) Den hära bilden är tagen på oss då vi var i skule och vandrade,jag älskar det hära bilden den är mysig tycker jag.

I dag är en kort dag sen ska vi ha klassmöte i dag.

vi får höras senare skriver då sen om hur min dag,kväll har varit

hejsvejs så länge 

Av sofie collén - 12 januari 2010 17:23

Nu är Farmor här vi har nyss ätit middag.

Men i allfal efter den otroligt sköna känslan efter att man stannat på polisstionen

och bisktnings gubben säger att han grattluera till att jag fått körkortet så vare väldigt härlig känsla.

For efter åt till billstas bilskola och fick nr till vägverket för att boka nytt kunskaps prov

så får jag tid här i sollefteå klockan 10.30, men jag klarade tyvärr inte teori provet nu heller.

Så jag bestämmde mig för att åka upp på nipan och se om du hade kvar några papper för min dyselexsi men dom hade massa andra förutom det.

fick ett nr till en Dam som Åsa pratade med om mig,så vi lyckades fixa så jag fick göra det dyselxsi test som saknade för att jag skulle få ha munttligt nästa gång. Klockan 15.30 fick jag åka ner till lillänget för att göra det testet så nu är alla papper fixade för det.

så nästa gång ska jag pröva ha muntligt:)

så jag säger bättre lycka för mig nästa gång.

Så i morgon ska jag ner på bilskolan och lämna in papprena som dom ska skicka inte till vägverket för att jag ska få ha muntligt sen är bara att ringa i morgon och fixa ny tid för kunskaps provet.

Men jag måste säga jag var hur lyckligt glad som hälst över att jag äntligen klarade uppkörningen.Sen vart så jag så glad över att jag hade samma gubbe på uppkörningen som första gången han är hur trevlig som hälst, sen behövde jag inte göra kontrollen den hära gången heller för jag  hade med mig papperet så fick han kolla på det och då såg han att jag hade klara den bra så den behövdes inte göra om.

nu äre bara att siitta och nötta teorin så man klara den nästa gång, som jag sa i inlägget tidigare i dag längtar tills jag kan ta bilen sj och bara åka i väg.

Det första jag ska göra är att åka till sunsvall och shoppa det ska jag unna mig då.

Sen ska jag åka och hälsa på Sara i härnösand:)

men nu har jag berättat om min dag.

Ja nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska ringa sen ska vi åka gyma:)

mitt nya liv har börjat nu.

ska träna så jag får bort lite granna i från magen så jag snart ska kunna ta hål i naveln

det är mitt mål.

sen har jag ju tagit godisförbud fram till Mars för jag vill inte ha nått längre ha haft det två gånger i 1 år och jag vet att jag klar det men nu blire bara fram till Mars till en börja och låta bli söt saker och sånt med.

Sen ska jag försöka se om jag och Tone ska försöka träffas så vi kan ta våra promenader vi tänkte. Det skulle vara vårat nyårs löfte,sen går ju tiden mkt fortare om man har någon att prata med,sen äre skönt att få prata av sig:)

    hejsvejs

Av sofie collén - 12 januari 2010 14:03

Ja i dag har jag varit ledig från skolan och nu kan jag berätta varför:)

klockan 9.00 i morse hade Sofie UPPKÖRNING och hon klarade av den:)

så nu är bara att sätta sig  ner och nötta teori så jag kan få ta med mig bilen ut och köra.

Så nu blire en mass teroi pluggande:)

Så nu ska jag sätta mig och köra lite svenska läxa och läsa i boken.

Sen ska jag göra lite teroi.

Men nu vet alla varaför jag har varit ledig i dag.

höres senare:)  

Ovido - Quiz & Flashcards