Alla inlägg under december 2010

Av sofie collén - 21 december 2010 14:25

  

Nu ätligen har jag gått min förta termin av de tredje året, nu är det en tremin till jag ska klara mig igenom och det ska jag verkligen göra:) så nu har vi jul lov:) och på fredag är det jul och jag kan knappt hålla mig , längtar så sjukt mkt jag älskar verkligen julen. Sen så är det studenten som gäller, så nu under lovet ska jag göra Cv och gå ut och lämna där jag kan tänka mig att jobba:) Men skulle jag ha pengar skulle jag vilja gå på skolan på en gång, men blir nog till att jobba först. men nu har inte jag tid att sitta här. För nu ska jag städa lite:) 

Av sofie collén - 21 december 2010 07:23

 

Julen kommer närmre och närmre för varje dag, och jag längtar, i dag ska vi ha bf avslutning, sedan äre Gb skolavslutning i morgon,sen har jag äntligen jul lov verkligen super  skönt.

Kommer att kännas otroligt tomt utan farmor på jul, tänk om du skulle kunna vara med på jul, första året utan dig, och det känna rätt så tungt faktiskt, men det är ju något jag kommer få leva med, det är tur att jag har hela familjen och släkten sammlad så jag inte försöker tänka så mkt. Men lite ska jag tänka på dig.  

Av sofie collén - 18 december 2010 17:03

  

nu äre inte många dagar kvar utav skolan,nu äre ätligen snart lov.:)

Ha varit på stan i dag hittade älsklingen julklappar men vet inte än i fall det kanske blir något mer:) Men hittade inte de jag skulle hitta åt mamma:/jag och Johannes kanske åker till sundsvall på torsdag för att fixa julklapparna:) I går var jag med mamma i kramfors hittade 3 julklappar då.

På kvällen blev det en härlig kvälls promenad  med My nyberg:)

Av sofie collén - 17 december 2010 09:16

  

I dag äre fredag och det är pricis en vecka kvar till jul och jag längtar så mkt, älskar julen att få umgås med hela familjen och bara ha det bra. Sen på julaftons kvällen bär det av till ramsele för min del, ska försöka ta mig dit på något sätt. På juldagen kommer sara till mig så ska vi gå på krogen var på tok för länge sedan nu. Skulle så gjärna åka utomlands igen, ser ni vad skönt det ser ut.

Hade gjort engelska uppgifter för att jag vill vara ledig i dag och åka till sundsvall för jul handla och jag får inte med mig någon, och mamma vill inte köra i det hära vädret,så vi ska försöka ta oss till kramfors och titta lite, så kanske det blir sundsvall i morgon.

i går känndes det som vanligt igen på skolan och det känndes jätte skönt, sen vare julbord super.:) sedan vare ju julshowen med, och tycker väll den var bra  men som sakt skulle ha varit lite mer jul i den och inte så kort ,den var bara i 45 min. Men annars vare kannon. men nu ska jag inte sitta här länge till i fall vi ska försöka ta oss till kramfors.:) hejsvejs så länge! 

Av sofie collén - 15 december 2010 16:42


           

Sara             and           Tone



Det hära är min allra bästa vänner som betyder oerhört mycket för mig.

Sara går nu i skola i härnösand och bor i lägenhet med sin pojkvän kim i nyland så vi träffas på tok för sällan, och hörs alldeles för sällan via telefonen, men det har vi sakt att vi ska ändra på eftersom vi är ju inte mer en ett mobil samtal bort. Och hon lyssnar vad det än gäller jag kan tala med dig om allt vad det än är så skulle du lyssna på mig.


Tone går i min klass vi har kännt varandra ungefär 3 år nu tror jag och vi fick väldigt bra kontakt med varandra då vi väll ha hade börjat umgåts. Kan prata med dig om allt , och du är den som märker på mig om det är något som hänt i fall jag mår dåligt du finns alltid där då jag behöver dig. Och om väldigt mycket har vi samma åsikter om.

Ni är min allra bästa vänner jag älskar er enormt mycket ni har ett stort hjärta  som gjort av guld.

Av sofie collén - 15 december 2010 16:30

Det hära är min stora kärlek , han som får mig att bli starkare, han är även min bäste vän. vi har varit tillsammans i 3 år och 8 månader och tiden går men ändå växer min kärlek till dig mer och mer för varje dag jag blir starkare och orkar med mera. Du finns vid min sidan vad det än handlar om,jag älskar att jag får gå lägga mig bredvid dig varje natt och höra dina andetag och känna hur lycklig jag är över att ha dig, jag vaknar upp med dig varje dag. I går sa du att du älskade mig, och det var underbart att få höra, innan jag somnade, behövdes verkligen att få höra det de i går.  Jag hoppas verkligen att det komma vara dig jag delar mitt liv med. forever and ever you and me<3

Av sofie collén - 15 december 2010 15:58

  

Ja just nu har jag en period då jag är väldigt nere. var i dag och gjorde egn ,och det vissade sig inget epeleptiskt,men sover  inte bra på nätterna men kanske kommer fungera bättre nu då hon inte såg något,sen får vi veta av umeås sjukhuse efter jul och nyår så än så känner jag mig lite nere över det jag vet ju inte vad det är riktigt än. Tror inte det är något farligt men självklart snurrar tankarna i huvudet igen över i fall man har blivit sjuk eller inte.

Sen då det gäller skolan nu så har jag ingen ork alls till den. Man känner sig ensammen, känns som att någon frågar hur det är sen är som inget mer med det, och det gör verkligen inte saken bättre,känns som att alla sitter i en grupp och att jag sitter helt sj, känns som att det inte finns någon plats för mig i nån grupp nu. Tur jag har min familj och Johannes familj och min mina kusiner och min två allra bästa vänner. För annars känns det verkligen som att ingen bryr sig.

längtar verkligen tills jag tar studenten nu, har ingen ork till skolan nu.

Ska försöka få tag på Tone och se ifall jag få komma hem till henne någon dag och prata med henne. Så man får tänka på andra saker. Hemma känns det bra. Men skolan vill jag hälst inte åka till, men vill ta studenten till sommaren.

Jag hoppas verkligen att det bara var någon närv i kläm som gjorde att jag svimmade. Men hoppas verkligen jag får sova i natt med. Men nu har jag fått skriva av mig lite och det är behövligt. Så ni får ha det så bra ska försöka jobba på att känna mig piggare och ta vara på studerna jag har då jag är hemma.


Jag tycker om att ha en blogg, bloggen är som en dagbok, jag skiter i hur många besökare jag har, jag skriver här för att få skriva av mig. Och det är om allt , lycka kärlek vänskap och om allt som händer mig skriver jag här. jag skriver inte här för att jag vill att folk ska tycka synd om mig, som sakt det är min dagbok.


Av sofie collén - 11 december 2010 13:10

 

I går var det Idol och det blev Jay som vann jag vart så otroligt glad:) ska nu lätt köpa hans skiva då den kommer ut:)

Men i torsdags då jag låg ine på sjukhuset jag låg kvar där över dagen behövdes inte över natten:) men då gick jag mamma och pappa ner och fikade på  fiket på sjukhuset. Då köpte mamma aftonbladet och det stog att Jay och   Minnah hade blivit ett par det var mer än bara vänner och jag trode inte på det alls. Sen under finalen tyckte jag att det inte var något speciellt som gjorde att dom skulle vara tillsammans. Sedan såg man Jays ex fru som dom nu sa att hon gjorde ett hjärta till han med händerna. Och då fattade jag direkt att det inte var något mellan Jay och Minnah. Sen nu gick jag och Johannes på stan då hade dom ett löpsedeln att Jay och hans ex fru var tillsammans igen. Jag visste det hela tiden, det var bara för att tidningen skulle ha något att skriva om. För på torsdagen stog det att Jay och Minnah var ett par sedan dagen efter finalen så står det på löpsedeln att han är tillsammans med sin fru igen :D jag vart så glad då jag såg det. Och jag hade rätt hela tiden:D

Ovido - Quiz & Flashcards