Alla inlägg under februari 2011

Apu

Av sofie collén - 8 februari 2011 18:50

  

Ja i morgon går ju ut på Apu i 4 veckor sedan äre lov och sedan går man två veckor sedan blir man hemma 1 vecka med valpen, sen skolan för mig igen:) sen blir Johannes som blir hemma med valpen några veckor:) Längtar tills jag får ha min älskling hemma igen och och till valpen flyttar in:) 

Av sofie collén - 8 februari 2011 01:38

Nä ska gå och sova nu:) tänkte bara vissa några hundbäddar skulle vilja beställa någon av dom:) Den jag hittade i går var ju för liten:) men nu har jag hittat fina som är störe:)

              

Av sofie collén - 7 februari 2011 15:11

 

Längtan känns som evigheter tills  våran flicka flyttar hem till oss. Det är inte den som är på bilden men det är den rasssen:) i morgon är valparna två veckor:) dom är så otroligt söta:)

Pratade med min mentor att jag skulle behöva vara ledig 3 dagar  vecka 13 och göra hem uppgifter, berättade också varför sa som det var annars kommer det ändå fram av någon annan så lika bra att säga det sj , så det inte blir hemskt att träffa hon sen, och som dom flesta vet så klara jag inte av ljuga, då skulle jag bara må dåligt sedan och måsta berätta det ändå. Därför är väll det enklaste att bara berätta varför jag ska vara ledig. Jag ha varit ledig en gång i 1 annars ha jag varit på skolan eller sjuk eller om man ska till läkaren eller något sånt. Men Christina trode inte att det skulle vara nå fara bara jag pratade med om andra lärarna jag ha dom dagarna den veckan:) Så nu hoppas jag att Britt-marie och Hjördis tillåter mig det hära med. Jag längtar så mkt tills jag ska få hämta valpen:)

Av sofie collén - 7 februari 2011 00:10

      

Ja nu är min älskade Johannes i s-holm och jobbar igen:/ blev ledsen den hära gånger mina tårar började rinna då jag gav han den sista kramen innan han for, han är ju min världen, men det var så skönt att han kom hem i helgen:) Jag hoppas på att han kommer hem till helgen med, men det får vi se kan kanske hända att han stannar kvar och jobbar. Han är så otroligt duktig, och jag älskar han för den han är han är min luft mina andetag han är helt enkelt hela min värld:)  ja jag saknar han så otroligt mkt , men det är faktiskt otroligt mysig att få sakna varandra i bland med. För när han väll är hemma är man den lyckligaste i världen. du äre de bästa som hänt mig. Och jag älskar dig för alltid.



I kväll ha jag sutit och tittat på hund saker igen på nättet. Jag har hittat en otroligt fin bädd som jag vill att våran lilla flicka ska ha då hon kommer hem till oss:) visst är den fin:) den kostar 299 och det är väll inte så farligt:) får se vad det blir. Men nu ska jag gå och lägga mig. ska försöka göra klart svenskan i morgon så jag kan åka och lämna den i morgon:) Och då ska jag hämta hem min studentmössa:) jag längtar verkligen nu. fy så skönt det ska bli. 

 På onsdag börjar min praktik längtar:D   

Av sofie collén - 5 februari 2011 11:12

I går fyllde min älskade mamma 48 år:) och hon hade en riktigt bra dag i går:)

Av sofie collén - 5 februari 2011 10:59

            


Ja i torsdag då älsklingen kom hem, så bad han mig att gå ut och titta i hans firma bil, i hans arbets jack i vänstra bröst fickan. Men jag hittade ingeting, så till slut tog jag in jackan ,och sa jag hittar inte. då tar han fram deur jackan:) då är det en lapp som det står på att vi har tingat en ting:) och jag är verkligen hur lycklig som hälst, jag har värdlens bästa pojkvän i världen, finns ingen som är så underbar som han, och nu ska vi skaffa hund tillsammans:) kan det verkligen bli bättre:) men nu känns ju 7 veckor otroligt länge, men det kommer nog gå rätt så snabbt en då även fast det känns som en evighet:)så snart har vi en liten valp:) längtar otroligt mkt vill bara att veckorna ska rinna i väg. men när 7 veckor ha gått , så bor den söt liten 4 bent vän här:)



Sen fick jag veta att studentmössorna äntligen har kommit. Tänker åka och hämta min studentmössa på måndag:) , då ska jag ta på mig klänningen och mössan och titta mig i spegeln och bara längta tills studenten kommer:)  men det börjar verkligen att närma sig nu:)


Klockan 3 ska jag gå och titta på trassel med mamma och min kusin erika, det ska bli mysigt det med , och att få träffa kusin igen:)                          

Av sofie collén - 3 februari 2011 21:34

 

Ja det är sant:) min stora kärlek är på väg hem från s-holm i helgen:) jag är verkligen hur lycklig som hälst:) jag ha saknat min älskade väldigt mkt:) men nu får jag ha han hemma i 3 dagar:) det ska bli så mysigt:) jag komma prata sönder hans öron i kväll:) och pussa och krama han hur mkt som hälst. är verkligen hur lycklig som helst:)  men det är faktisk skönt att få sakna varandra i bland:) men vi hörs i morgon:) 

Av sofie collén - 3 februari 2011 08:52

Ja vi pratade i går om och se om vi skulle få sovmorgon. Och ingen berättade det för mig så jag hade kunnat sovit längre i dag men inte det. Kom på skolan till kvar över 8 och där sitter erika. m och hon frågar ha du någon lektion nu, ne. Jaha vi har ju sov morgon . snacka om typiskt men så kan bli i bland ,så jag for hen en sväng sitter nu och äter en macka och dricker citron vatten:)

ha en bra dag det ska jag ha.:)

måste på stan i dag och kolla om jag hittar något åt min älskade mamma i dag hon fyller ju faktiskt år i morgon:)

så jag funderar på om jag ska baka en tårat åt mamma:) men ha en bra dag:)

Ovido - Quiz & Flashcards