Alla inlägg under februari 2011

Av sofie collén - 2 februari 2011 21:52

  

ja jag känner mig ju lite stressad över vad jag ska göra efter studenten jag har nu kommit på en till sak jag vill jobba med. ett bra tag har jag viljat utbildat mig till frisör och nagelteapeft, och en kompis till mig hittade en utbildning i dag för nagelterapeft som gick på 11000 så det var ju inte så farligt om man gemför med frisör, men då jag ha fått i hop pengar som jag utbilda mig till de medom jag inte har hittat ett jobb jag trivs med riktigt bra:)  men den tredje utbildningen är att pluggapå distans och utbilda sig för att kunna ha ett hunddagis, annonsen står här nedan för men det är inte allt för dyr, den kostar 5800:) så får se vad det blir utav de, jag ha mejlat till dom nu som ha utbilning:) har ända sen jag var lite viljat jobbat med hundar. Det fanns en tid då min mamma jobbade på hundskolan och jag älskade att följa med mamma på hennes jobb och få vara med hundarna:) så de skulle vara ku att gå den hära utbildingen med vi får se vad det blir utav de:)

Hunddagisutbildning DISTANS

HUNDDAGISUTBILDNING Halva kostnaden, halva tiden. Sveriges mest prisvärda. 100% nöjda kunder. Referenser finns.

Länsstyrelsen kräver idag särskild utbildning för dig som vill arbeta med hundar eller starta egen hundverksamhet.

Aurora Hundtjänsts distansutbildning är praktiskt inriktad med teori anpassad för självstudier och ger dig kunskap att arbeta med hundar. Antingen i egen regi, som anställd på hunddagis, hundpensionat eller annat.

Distansutbildningen startar när du själv vill. Du betalar kursavgiften och får ett komplett teoretiskt underlag hemskickat via posten. När du är redo för teoriprov meddelar du handledaren och du genomför även workshop vid ett datum då det passar dig.

Utbildningen omfattar:
1. Praktisk workshop och instruktörsledd teori en lördag och söndag i Skogås, Sthlm. Klockan 9.00-17.00 Workshop genomförs en gång per kvartal och exakt datum bestäms i samråd med eleverna.

2. Studiebesök på hunddagis

3. Teori för självstudier. Teoriprov skriver du hemma när du är redo.

4. Praktik 20 timmar på valfritt hunddagis.

5. Återträff tillsammans med tidigare elever för nya kontakter och möjligheter.

De fyra första delmomenten ska genomföras för diplom och kursintyg.

Praktisk flockhantering:

Under en helgs workshop lär Du dig kontrollera en hundflock, läsa individer, rangordning och förutse beteenden. Önskade som oönskade. Etologi, läran om djurs beteende är i centrum för utbildningen.

Individerna i hundgruppen du arbetar med är allt från okomplicerade individer med varierande vardagslydnad till problemhundar som portats från traditionella hunddagis. Under workshopen omvandlar du teoretisk kunskap till praktiska färdigheter.

Utbildningens innehåll:

Praktik
Inskolning
Raskunskap
Djurtransport
Hundsjukvård
Första hjälpen
Smittspridning
Stress hos hund
Aggressivitet hos hund
Avtal & Tillstånd
Praktisk flockhantering
Pedagogik & Säkerhet
Djurskyddslagstiftningen
Hundens beteendebehov och etologi
Problemhundar och problemhundsägare

Kommentarer från tidigare elever som gått utbildningen:

”Det bästa med utbildningen var att få uppleva hundflocken och dig Mimmi, den praktiska flockhanteringen. Lära sig de viktiga faktorerna för en medveten närvaro och att arbeta förebyggande”

”Att träffa dig som ett under av energi och positivism var fantastiskt bara det. Det var lärorikt att se och lära mig läsa hundarnas beteende i flock”

Välkommen med din anmälan !

www.aurorahundtjanst.se

Pris: 5800 kr 

Av sofie collén - 2 februari 2011 21:04

  

stakars min vän Malin, henne vecka ha inte direkt börjat något vidare bra, först så pajar bilen, och sen ska hon ha sån otur att gå och halka:/ så i dag då jag slutade ringde jag malin och frågade om hon ville att jag skulle handla något, så jag for och köpte två banner efter det ,så for jag hem till henne. Sen sa jag till Malin ring till din mamma och berätta att jag kör upp dig till akuten så du får röngka foten, så det gjorde vi kom dit ungefär kanske 20 över 4 jag var kvar där med henne ,fram till halv 7 sen kom henne mamma och stannade kvar. Jag hoppas hon ringer när hon kommer hem så man får höra. Tycker riktigt synd om henne. krya på dig vännen<3 

Av sofie collén - 2 februari 2011 21:03

  

Nu är jag avis på min pojkvän han har i dag varit och tittat på dom otroligt söta valparna:) längtar verkligen till att få veta vilken av tösserna som blir våran lilla gumma:)<3

Av sofie collén - 1 februari 2011 22:58

var på body pump i kväll med erika:) var super kul va så länge sen nu:)

men nu ska jag komma i gång med träningen igen:)

Av sofie collén - 1 februari 2011 22:42

Det är något som saknas hos mig nu. Jag saknar min underbar världens bästa pojkvän:) men veckan börjar närma sig sitt slut och jag får snart träffa han igen. Längtar till jag får ge han en stor bamse kram och pussa hur mkt som hälst på han, det är tur att det finns mobilerna så man får höra hans röst i allfal:) På torsdag ska han få åka och titta på valparna :) jag längtar tills då han kommer hem så jag få se bilderna på mobilen med:)

men nu ska jag gå och sova så är det onsdag i morgon och det är en dag närmare till han kommer hem:) så nu har jag inte tid att sitta kvar här:)  sov gott allihopa:)


så snart får jag råom min älskade pojkvän igen:)<3<3<3<3<3<3<3<3

Av sofie collén - 1 februari 2011 16:18

 

 I dag har vi i klassen haft våran hälsoprujketarbeten så i dag redovisade vi:) det blev från föräläsning till core pass och joga och avslappning hur härligt som hälst:) och en massa frukt på det och en nyttig lunch på österåsen ett hälsohem är det:) sen lyssnade vi Ninni då hon hade föräläsning om kost och allt vad de kan inbär jätte roligt och bra och lärorikt, jätte duktig på att hålla i förälsning tyckter jag man blev inte utråkad tycker det var lärorikt:) Så hälst vill man bara sluta äta fast man inte ska göra det, och skulle aldrig klara av det heller. Så det blev en riktigt hälsodag i dag:) och body pump i kväll längtar:) och då får man träffa erika igen:) men ni får hare bra. nu skaj ag snart äta middag sen blire träning klockan 6 och efter det blir det att malin och cozmos kanske sover hos mig igen eller jag hos dom. får de vad det blir av utav kvällen:) men ni får ha det bra det ska jag ha:) 

Ovido - Quiz & Flashcards