Alla inlägg den 17 mars 2011

Av sofie collén - 17 mars 2011 22:23

  

I dag på skolan pratade vi lite om studenttröjorna till ölbränbollen, så det ska vi fixa på måndag sedan började vi prata om studentflaket. Kom hem till mamma och pappa och pappa låvade att köra våran klass:) så nu är det fixat nu måste vi bara söka tillstånd:) sen är det färdigt:)  

Av sofie collén - 17 mars 2011 11:13

Ja i morse hade jag sovmorgon till 09:55 då jag kom på skolan vare svenska och nu sitter jag på religonen och det är ett utav dom tråkigstate ämenet jag vet så jag orkar verkligen inte.

men snart ha den hära dagen gått med sen har jag lektion i morgon från halv 9 till 11:00 och sen äre verkligen helg, sedan går jag måndag tisdag onsdag torsdag sen är jag ledig fredag och åker till s-holm.


Av sofie collén - 17 mars 2011 07:27

I går på skolan var det högskolemässa, och tycker det var väldig roligt att få gå runt och kolla på olika utbildningar man kan gå efter studenten.

Jag ska skriva in mig på komvux och plugga på engelskan sedan funderar jag på matten med:)

Men sedan var jag och tittade på Holafolkhögskola och hittade två distans utbildningar jag skulle vilja plugga , men man får ta en i taget och det jag tycker är bra med den hära skolan det är att man inte får något betyg.

Dom säger så här. Här kan du gå yrkesförberedande kurser eller studera helt för din egen skull. så vart väldigt sugen på dom distans utbildningarna som är Behandlingsassistent  och hälsocoach:) så nu gäller det att bestämma sig för vilken man vill börja med:) sista ansöknings dagen är den 15 maj. Men ska väll gå och prata med syn lite med tänkte jag men det skulle vara så fruktansvärt kul:) sedan är dom inte så dyra Servicavgiften är 1000 kr per termin och 1500 hundra för litteraturinköp och det var hälsocoach utbildningen för Behandlingsassistans går det på 1000 kr per termin och med lilleratur 2500, skulle vara så otroligt intrerssant att ha dom här utbildningarna, för jag älskar att jobba med människor. Sen äre för dom hära att till ansökan ska jag få till ett så bra personligt brev så möjligt om mig själv och varför jag vill göra det här. Men vi får se hur det slutar efter studenten:) ska sommarjobb först i allfal:)

Ovido - Quiz & Flashcards