Alla inlägg under september 2010

Av sofie collén - 22 september 2010 10:07

  

Gick hem från skolan i går,då jag kom tillbaka på skolan i går efter att jag hade varit hem på lunch. Gick in i klassrummet efter då Sussan kom och öppnade in till klassrummet,jag gick in i klassrummet och sätter mig vid bordet. Kännar att allt börja snurra till,jag tänkte jag sitter kvar en stund till och det gjorde jag och det åter kom igen nå gånger, Känndes som att jag var på väg att spy men det gjorde jag som tur inte. Mamma hämtade mig så jag fick fara hem. Spyde inget då jag kom hem har inte spyt någt alls så jag vet inte var kan vara. På kvällen då jag skulle gå och lägga mig började det snurra igen och känndes som att jag skulle spy,men det kom inget som tur var,kännde en liknaade kännsla då jag vaknade i morse och då bestämmde jag mig för att vara hemma i dag med. Så jag hoppas att jag kan gå i morgon, jag fattar inte vare är jag som aldrig är sjuk har redan vara sjuk två gånger sedan skolan bärja. Nu får jag inte bli sjuk nå mer hoppas jag.

Av sofie collén - 20 september 2010 20:10

 

hejsan! hur har eran dag varit:) min ha varit super bra:)

jag följde med mamma på en analys om våra hudar,så nu fick vi veta vare va för fel,äntligen vad skönt,nu ska min hud bli normal igen.

ska hålla på att fixa med den i kväll då jag komma hem från gymmet då,ska jag börja behandla mitt face:P

har varit och klippt mig i kväll, trodde ju att det var idol men de är ju bara på fredagar nu. så då ska jag inte sitta här, ska gå och träna så de blir gjort. så ni får hare så bra för det ska jag ha:)

Av sofie collén - 20 september 2010 07:39

     

I dag äre måndag efter skolan hade mamma bokat henne och mej på någon som har med huden och göra,jag kanske kan få reda på varför jag är så torr i ansiktet då,kanske får något bra svar på vad det kan va. Sedan 18.45 ska jag i väg och klippa mig, fy vad skönt för de behövs verkligen toppas mitt hår nu.

Jag och älsklingen har ju planeart litegrann att vi ska skaffa en hund tillsammans,Mirra skulle ju få sina valpar till sommaren och vi tycker de är ganska länge kvar dit. Så nu sitter vi och titta runt lite,vi hittade en kennel som skulle få till valpar till början av året. Men spanar runt lite så vi får se vad det blir.Nä nu kan jag inte sitta här länge till,måste ta mig på skolan.

Av sofie collén - 17 september 2010 15:44

           

Nu äre äntligen helg igen:) min första lektion var på arla i dag for dit till halv 8 och började träna innan lektionen började. I dag förbrännde jag 1000 klalorier. Känndes skönt då jag inte ha tränat på hela veckan annars. Ska på gymmet i morgon med och köra.

I kväll ska jag och älsklingen till granvåg och äta middag med mk och antonia, mysigt;) det blir par middag:P

Längtar som en tok till 5 oktober då det är studentfest och 80-tema. sitter och titta vad jag ska kunna ha på mig. Vi får se vad det blir:)

Av sofie collén - 16 september 2010 22:01

  

nu har den hära torsdags kvällen gått. Och jag är arg på mig sj.

men jag va ändå sjuk halva måndag och tisdag.Men den hära veckan har jag inte varit och tänat någonting. Så i morgon ska jag och på arla till klockan 7 och ställa mig på crosstrainen 8.40 då min lektion börjar där. Men då har ju typ tränat för dom dag jag inte ha tränat. Måste se till att vara frisk till nästa vecka så man inte hamnar på lat sidan.  nästa vecka blire hårdträning igen. ja i morgon äre det fredag och sedan äntligen helg. längtar som en tok till den 5 oktober för då har vi våran första studentfest:) men nu får ni sova så gott det ska jag göra i allfal:)

Av sofie collén - 16 september 2010 07:44

  

vart tyvärr ingen träning i går. :/har inte varit och tränat på hela veckan,får nog räkna med att jag inte komma ha gått ner 1 kg tills på tisdag men ska göra mitt bästa. Vart ju ingen träning i måndags efter som jag gick hem från skolan,och på tisdag blev jag hemma med. och i går så for jag och älsklingen och hälsade på sara och Kim. det var trevligt,vi satt och pratade lite,tittade på Idol och sara hjälpte mig med att färga håret tack så mkt gumman.Tack för att vi fick komma i går,behövde verkligen få träffa dig och skratta av mig lite,kanske fick lite mer engenerig till att orka skolan då man fick träffa dig en sväg.Så i går då vi kom hem i från nyland var klockan så pass mycket så jag orkade verkligen i gå på gymmet då. Så nu blire hård träning rästen av veckan.Jag får inte glömma bort att jag måste plugga till samhälls provet som vi ska ha nästa vecka. Nu ska jag snart åka upp på skolan. I morgon äre fredag sedan är det äntligen helg igen:) 

Av sofie collén - 15 september 2010 15:08

  

Nu är jag hemma igen. ska bara skriva av mig lite sedan ska diska.

Känner mig otroligt less på skolan jag går sista året nu,så nu ska jag kämpa mig ignom det sista året. Men känns som man skulle kunna hoppa av då jag ändå har kännt att det är inget som jag vill efter studenten jag vill inte jobba med barn. Skulle kunnat hoppa av nu, och gå in och jobba som vikarier till den 22 februari och sen skulle jag vilja gå frisör utbildningen då det är de jag känner att jag vill. Flytta till östersund 1 år och utbilda mig och lära känna nya männsikor. Då jag har gått utbildningen skulle jag vilja flytta hit igen om älsklingen bor kvar i solle,vill ha jobba där han bor så vi kan bo i hop,leva vårat liv tillsammans. Men även fast jag känner så här så ska jag kämpa mig igenom det. Det är ju sista året nu så de borde jag väll klara. Jag får väll tänka på att jag har det underbart då jag kommer hem och kliver in i våran längenhet som vi bor tillsammans i. Det kan faktiskt inte bli bättre. Men de är bara skolan jag är otroligt less på. Jag komma lära känna nytt folk det vet jag.


Nä nu ska inte jag sita kvar här. Nu ska jag diska undan tills älsklingen är hemma,sedan blir det middag,efter det blire spinning eller att vi åker till nyland och hälsa på. Gör vi det så blire nog gymmet då jag kommit hem. Måste iallfal ställa mig på crosstrainen.

Men nu har jag fått skriva av mig lite så, nu ska jag gå och göra någon nytta här hemma.

Av sofie collén - 15 september 2010 10:39

  

Ja då var de lill lördag igen då:) for hem från skolan i måndag måde inge bra fick jätte ont i magen då jag var på skolan,sen var jag hemma på tidag med kännde mig inte fult frisk. Men i dag känns det bra igen,men är lite snuvig tror att allt kan som höra i hop tror jag håller på att kanske åka på en förskyllning. Jag hoppas jag klarar mig brukar inte vara sjuk så ofta. Men i dag vet jag inte nör jag ska träna om jag ska göra det då jag slutat eller om jag ska på spinnignen. Det bror lite på hur hannes ska göra med sin kväll ifall han ska träna eller inte. Annars tänke vi kanske åka och hälsa på Sara och Kim i nyland vi får se hur det blir med det, men skulle vara kul de var ju ett tag sedan vi sågs nu igen. Det går alldels för lång tid mellan gångerna. Vi måste ändra på de gumman. Men far vi dit i kväll ska sara vara snäll och hjälpa mig med att färaga håret.

Ja vi får se hur kvällen slutar. 


Måste gå sätta in 50 öringarna på banken innan månaden är slut,jag ska sätta in allt på sikuran som jag hade i min sparflaska:)

Sen ska jag försöka gå och boka klipp tid. Mitt hår börjar bli utslitet. Så nu är de dax att göra något åt det.

I morgon är det torsdag ska kolla med tone hur hon känner sig med sin förskyllning tänkte kolla om hon ville följa med på kick and hit:) får se hur de blir:) ja nu har jag väll inte så mkt mer att skriva för tillfället,vi får se om jag hinner skriva i kväll hejsvejs!

Ovido - Quiz & Flashcards