Alla inlägg under september 2010

Av sofie collén - 8 september 2010 08:31

  

Ja i dag är de onsdags så kallades lilllördag. Ha sovmorgon i dag men vill inte sova bort den.Tänkte försöka få med mig mamma en sväng på stan:) sen har jag en lektion 11.20 sen är jag klar med mig dag skönt med både sovmorgon och bara en lektion:) sen i kväll så ska jag på spinningen:) jag verkligen älskar att jag ha kommit i gång med träningen:) och i morgon blire kick and hit;) najs. ha en bra dag så hör jag av mig senare:)

Av sofie collén - 7 september 2010 08:12

Ja nu är vi inne på trejde veckan och snacka om att tiden går fort hoppas att hela året går så hära fort skulle vara sjukt skönt:)

I går var jag sara.m och erika.h på zumba det hur kul som hälst men de var jätte länge sedan jag var där. När vi kom ditt var de igentligen fulbkokat men vi fick vara med ändå. Har aldrig varit på zumba och de ha varit så mkt folk,men kul vare som alltid:) nä nu kan jag inte sitta här längre måste åka på skolan nu ska försöka skriva i kväll:) ha en bra dag:)  

Av sofie collén - 3 september 2010 07:50

  

hejsan hur äre med alla i dag? jag är ganska trött men det går nog över då jag har min första lektion sedan i dag:) jag börjar med gymmet på arla och sedan ftografiskbild och sen engelska på iv sen var andra veckan av klarad:) det närma sig till studenten för varje vecka som går:)

men efter studenten ska jag nog söka till de nordiska frisörinstiutet som jag skrevit för förut:) det känns som att det yreket skulle passa mig jag älskar att träffa nya människor. Har läst på deras hemsida och tycker det låter på bra sen har jag även pratat med dom via mejl angående om mig och det låter toppen. Kan nog hända att mitt yrek som jag ska jobba med i framtiden blir frisör,det känns som rätt det känns som jag. efter studenten ska jag ta kontakt med skolan och få åka ditt på en praktik veckan så jag får se hur utbildningen och går till,och så dom får träffa mig, se hur jag är som person. Jag längtar veckligen:) då blir det väll att jag är i östersund på veckorna och komma hem på helgerna:) Det känns så otroligt skönt att jag vet vad jag vill göra efter studenten. Det är ju många som inte bruka veta vad dom vill göra. Men det gör jag. Nä jag får skriva mer i kväll om jag hinner ska ta mig bort på gymmet snart. men ha en bra dag så länge för de ska jag ha!:)

Av sofie collén - 1 september 2010 09:28

  

Helg vart lyckad:) Antonia och mk vart tillsammans och det känns så bra för jag tycker verkligen dom passa i hop jag är jag glad över det:) vi va ut i lördag satt några här hem och festade johannes följde inte med ut han gick och la sig:/ men vi andra drog på krogen och det var faktiskt rätt kul:)

Ja nu är vi inne på andra veckan och det känns bra:)

Sen i sommar och jag hållt på att funderat på vad jag ska göra efter skolan.

Jag har hittat en frisör utbildning som jag tror är bra den är på ett år sen går man nog ut och ha praktik. Men innan jag börjar med utbildningen så kan jag åka på praktik vecka så ser dom vad jag klara av. I stället för att betal som mkt pengar för utbildningen och sedan vill jag inte göra de. Skickade efter information av dom i söndags och jag fick informationen i går så jag tycker dom svarade riktigt snabbt:) hoppas dom är lika snabb då det gäller mejlen med för jag vill ha svaret nu.Så det blir nog kanske den nordiska frisör insentutet efter studenten skulle vara jätte roligt:) ja jag har mina planer efter studenten jag vet hur jag vill ha det. Jag vill leva mitt liv med Johannes och vill ha frisör utbildningen sedan vet jag inte när det blir jag skaffa barn men vill inte vara allt för gammal,sen vill jag jätte gärna ha en hund. Det är så här min framtids plan ser ut jag vill leva med johannes du är det bästa som hänt mig jag älskar dig så otroligt mkt<3

Ovido - Quiz & Flashcards