Alla inlägg under september 2010

Av sofie collén - 14 september 2010 10:56

  

jag sjukanmälde mig i dag,for hem från skolan i går för att jag inte mådde nå bra. kännde mig lite spökig i magen i morse,så jag bestämmde mig för att jag är hemma i dag med. Så det blir väll till att läsa på till samhälls provet vi ska ha nästa vecka.Så i dag blire inte heller någon träning tyvärr,jag hoppas jag mår bättre i morgon:) Men i kväll tänker jag titta på idol.

Tänker nästa sommar om jag skulle ha en sån hära liten engelsk staffordshire bullterrier skulle inte varit helt fel. Tänk vad mysigt:)

nu hoppar vi lite här ämne från ämne:)


Jag måste säga att början på mitt nya liv som jag startade för veckan har gått rätt så bra, ha iallafal gått ner 1 kg på en vecka:) nu ska jag förska med 1 till kg till nästa vecka:) jag blir super glad om det hära komma fungera:)

Hoppas mamma hinner ringa till min försäkrningar i dag. Skulle vilja veta om jag kan få ut pengar ut av mitt R som jag har upp på huvudet. Vi får se hur det blir med den saken:)

Av sofie collén - 13 september 2010 14:38

hejsan. min dag blev inte riktigt som jag hade planera blev inget gym efter skolan. Jag for hem innan 1 för jag mådde inte alls bra då jag kom på skolan igen efter att hade varit hem på lunch. Men de känns lite bättre nu. Får se hur jag orkar med att gratta svärmor. Annars får jag kanske göra det i morgon. På Onsdag åker ju dom till turkiet. Jag hoppas dom får det kannon:)

Av sofie collén - 13 september 2010 07:45

  

Godmorgon på er! som sakt i dag äre det måndag igen och vi är redan ine på 4 veckan helt sjukt vad fort de ha gått. Efter skolan blire till att åka på gymmet och köra crosstrain en timme:) för jag hinner tyvärr inte gå på zumban i kväll:/ men får ta och gå på torsdag därför jag inte kan gå i dag är ju för att min älskade svärmor fyller år. ja det är väll så hära min dag komma till att se ut:) hejsvejs!

Av sofie collén - 12 september 2010 14:07

  

I dag är söndag och jag har gjort undan lite lexa:) skönt.

I kväll ska jag gå på tre pass:) jag ska gå på core plus 45 och sedan spinning och sen är bodybalance. Känns så skönt nu när jag bestämmde mig i frdags att jag skulle bli nyttigare ha det fungerat rätt så bra, jag bestämmde mig för att försöka gå ner 1 kg i veckan. på fredag till lördag hade jag nästa gått ner 1 kg känner mig peppad. Jag hoppas det forsätter lika bra:) men nu får ni hare så bra så länge hejdå:)

Av sofie collén - 11 september 2010 12:02

           

tis 11 sep 2007  tor 11 sep 2008    fre 11 sep 2009        lör 11 sep 2010   


visst förandras man för varje år som går:)  

Av sofie collén - 11 september 2010 11:25

       

godmorgon på er! Sovit gott? de har jag iallfal jag  vaknade klockan 20 i 11:)   

älsklingen är ute hos svärfar. och jag har nyss ätit frukost och ska snart ta mig på gymmet en sväng:) efter de blire kanske till att åka ut till älsklingen som är hos svärfar:) annars vet jag inte rikitgt hur min dag komma bli,vi tar dagen som den komma. Glömmde bort i går och skriva att jag och älsk hade varit tillsammans i 3 år och 6 månader i går. Känns verkligen toppen de här. Jag är fortfaraden lika kär i dig som jag va i början helt underbart. Känns som att de komma kunna bil några år till. Jag hoppas att de är du och jag livet ut älsklingen. jag älskar dig mest av allt<3

Av sofie collén - 10 september 2010 13:47

  

Nu har jag bestämt mig för att börja sitt nya och nyttigare liv.

har inte beställt harbalife än. För jag ska tästa de jag har bestämt mig för ska försöka gå ner 1 kg i veckan och om det fungerar så ha jag den vikt jag vill ha vecka 49 jag hoppas de fungera jag ska tro på mig sj och göra det bästa:) för jag vill verkligen ha den klänningen jag hittat till studenten:) men nu ska jag testa det hära jag hoppas det verkligen de går som jag vill:) jag säger lycka till åt mig sj:)

Av sofie collén - 9 september 2010 12:42

  

Ja nu är i hem en sväng igen ska tillbaka på skolan till 10 i 2 och ha sista lektionen för i dag,skönt och i morgon är det fredag och sedan äre äntligen helg igen:) fatta va grymt fort dom hära veckorna ha gått då vi börjar nästa vecka så är vi ine på 4 veckan då ha vi sedan gått en hel månad hoppas verkligen hela håret går så hära fort skulle vara super skönt:) men studenten närma sig för varje dag som går och jag börjar bli lite stressad över det. Jag funderar faktiskt på om jag ska beställa hem  herbalife för den klänningen jag ska ha måste jag ha plattare mag till,jag vet att det hjälps om man bara äter nyttigt och träna men ett år känns lite lite. Sen behöver ju säkert hon ett tag på sig för att sy den hon som ska göra den åt mig. Så jag måste göra något åt det och jag vill verkligen ha den. Så jag funderar på om jag ska beställa hem de hära nu då och sedan byta ut frukost och lunch, jag kan lika gärna dricka det till lunch för skolmaten  är så fruktansvärt äcklig tycker jag.  hare bra så länge:)

Ovido - Quiz & Flashcards