Alla inlägg under mars 2011

Av sofie collén - 15 mars 2011 08:41

glömde kabeln hos mamma och pappa till kamran, så blir nu till att gå upp till remsle och hämta den så ha man tagit sig promenaden i dag med:)

då ska jag lägga in bilder sedan i dag


Min dag

ledig från skolan

vaknade 20 över 8

lysnnar på musik

ska äta frukost

ta mig en promenad till mogatan

hem igen

ringa ett samtal

titta på stan en sväng

hem igen

äta någon middag

sätta mig och plugga

och få i väg jobb ansökan i kväll:)

så här ser min dag ut:)

Av sofie collén - 14 mars 2011 20:20

har varit duktig i dag har varit ute och gått minst en mil iallfal:)

Av sofie collén - 14 mars 2011 13:40

  

Ja nu tänkte jag gå ut och gå innan jag tar tag i saker här hemma, passa på då det är så fint väder:)

i kväll blire till att göra klart religonen och sedan göra lite andra läxor så jag inte behöver ha en massa läxa vecka 13 då jag ska vara hemma valpen:)

skriver senare:) har tagit kort på det jag köpt och fått till valpen, så ska ni får se:)

Av sofie collén - 14 mars 2011 07:51

Det är otroligt vad tiden går fort den känns som att de var nyss våran tjej föddes:) Men nu har jag haft praktik i 4 veckor haft sportlov och hunnit fyllt 20 och puff sa det så är hon faktiskt 7 veckor i morgon så om en vecka bor hon äntligen här, hur mysigt kommer  inte det här bli, att ha en lite valp här hemma:) hon är världens finaste,och hon kommer få så mkt kärlek och kommer till och stortrivas här, vi längtar så fruktansvärt mycket. Men nu äre inte länge kvar tills jag sitter på tåget ner till s-holm för att vi ska hämta hem henne. Vi ha köpt massa hund saker nu med, ska lägga upp sedan:)

Men nu ska jag fara på skolan igen och nu äre inte allt för länge kvar till studenten heller det är ju mindre en 100 dagar kvar; tror jag räknade ut i går hur många veckor till det var och jag tror det var 13 veckor kvar sen så är det studenten, fy vad jag längtar nu. Men kommer sakna min klass otroligt mkt.

hörs i kväll!  

Av sofie collén - 13 mars 2011 14:19

följde med mamma och pappa i dag till näsåker för att hälsa på Lena och Bertil och då var Linus och Fanny där så nu fick jag äntligen träffa deras dotter som är 3 månader hon är verkligen hur söt som hälst:)

Av sofie collén - 11 mars 2011 16:03

  

Ha varit på stan i dag :) fick presentkort på att ta hål i öronen så nu tog jag tre hål till så nu har ja 3 i det vänstra och två i det högra:) äntligen:) ha viljat haft så länge och nu är dom på sin plats:)

Matilda Johannes lilla syster var med mig på stan, det var trevligt det var evigheter sen vi var med varandra så, så vi gick och åt lunch:)

Sedan Möte vi upp Johannes och handlade saker åt valpen:)

I går fick jag en bia bed och hund godig och en 2 hundleksaker och i dag har vi inhandlat 2 matskålar och ett koppel och en bilbältes sele som till hunden:) nu äre inte länge kvar och jag längtar så himla mkt, det är så kul att handla saker nu:)

Av sofie collén - 11 mars 2011 07:57

  

I går hade jag en toppen bra dag den var helt undebar:) ska ta kor på det jag fick sedan:)

Hund fast den kommer 25 mars

bia bed

hund godis och leksaker

trippeltången

chocklad

parfym

pengar

skålar

dusch tvål

deo

presentkort

presentkort hos frissan

presentkort för att ta hål i öronen:)

blommor:)

är super nöjd med allt:)

tack alla inblandade:)


I Dag är jag uppe som tuppen:) jock fick komma hit medans mamma och kajsa är på kurs:) så ska snart gå ut och gå med han:)

sen får vi se vad dagen har att erbjuda:)


Av sofie collén - 10 mars 2011 14:50

 

ja i dag fyller jag hela 20 år och det känns kannon bra, dagen kommer firas med släkt och familj och en vän har varit hitt. Det har varit en underbar dag en och jag vet den kommer sluta kannon.

I dag har ju jag och älsklingen varit tillsammans i  4 år och det känns lika underbart fortfarande, skulle aldrig byta bort dig mot någon annan. Du har fångat mig och jag kommer aldrig kunna slita mig loss, du är min drog. Älskar att höra dina andetag jag älskar dina läppar jag jag älskar allt med dig. Du får mig att stå  att hålla mig kvar på gjorden. jag älskar varje min varej sekund jag är med dig. varje sekund min eller timme eller dagar en dygn jag inte är med dig så vill jag  bara att du ska komma till mig. Du är mitt allt<3

Ja och om två veckor till så flyttar det in en till medlem hos oss något jag önskat mig i alla år jag funnits, och nu går äntligen den drömmen i upfyllese. längtar till våran lilla flicka kommer hem :)

vad mer kan jag begära? jag har min pojkvän min familj släkt vänner, och min älskade katt, och snart min vovve jag viljat ha i alla år:) jag har en lägenhet jag bor med min pojkvän i:) det kan nog inte bli bättre än så här just nu, och jag älskare.

Om några år har jag barn och hus och ett jobb:) mitt liv är så som jag vill. Jag stor trivs jag älskar mitt liv. <3


Det som känns tråkigt den  hära dagen är att farmor inte kommer, känns tomt då du inte finns här, men du äter nog tårta i himlen och firar mig där sakanden är stor efter dig jag älskar dig farmor!


Sen är det ju tråkigt då inte bibbi min gudmor kan komma då inte hon är nå pigg,men då hon känner sig piggare tänkte jag ta hit henne.

Ovido - Quiz & Flashcards