Alla inlägg under januari 2011

Av sofie collén - 27 januari 2011 17:42

    

Kan verkligen inte sluta tänka på valparna dom är så söta och nu är dom redan två dagar. och då jag läser bloggen så ser det ut som att dom redan ha vuxit,tänk då dom är 8 veckor och jag förhoppninsvis har har en lite valp här hemma så otroligt söta så fort jag sitter vid en dator så är det den första sidan jag klickar upp jag är så nyfiken:) då minsta valparna väger (162 g ) Och dom störe väger (260 g) måste titta en gång till i kväll för dom skulle fota en valp var för säg och en bild på bara hanarna och en på tikarna:) längtar tills man får se. Och jag längtar verkligen tills dom ha blivit lite störe så man kan få se deras underbar valp ögon:) ni lär nog bli less på mig här. För jag kommer skriva mkt om valparna:)


Johannes ha varit på fackkurs i dag i sundsvall jag hoppas det gick super bra, jag bad han skicka ett sms då han kom fram men jag fick inget och han sa det nu sen att det var för stressigt för att hinna det, har faktiskt hunnit funderat flera gånger i dag om det hade hänt något på vägen ner till sundsvall. Men jag fick tag på han så nu vet jag ju att lever i allfal. Han svängde in en sväng till härnösand så han är där nu och hälsar på bobbo:) hans rummskamrat han bode med i härnösand då han gick i skola där. Och i morgon ska han på arbetet sen far han till härnösand för att träffa sin vän kim, så jag hoppas dom får det super bra. Hade inte jag haft så mkt med skolan att göra hade  jag tänkt åkt med och hälsa på min vänner jag har där. Sandra Eric och bycka men det får bli nån annan gång. skolan måste gå före, och det närmar sig ju studenten bara mer och mer så det gäller ju att få klart allt som har med skolan att göra. Sedan kommer Hannes hem på lördag på dagen eller kvällen det vet jag inte , så då tänker jag fixa så det blir en riktigt mysig lördag, för på söndag lämnar ju han mig för en vecka i allfal:/ så får vi se om han kommer hem på helgen eller hur det blir. Men det hära kommer nog ändå fungera det funkade ju då han bode i härnösand. och vi har ju faktiskt snart varit tillsammans i 4 år:) och det känns helt underbart. Å älskar man varandra riktigt mkt så ska ett destans förhålland fungera med man måste ha förtroende för varandra. Å mitt förtroende till Johannes är enormt så det kommer fungera. Kan kännas lite skönt ändå för nu får man känna den hära längtan igen och sen när han kommer hem så känner man pirret i magen igen efter all saknad så. visst är det en underbar kännsla ? det är bra att sakna varandra i bland med. hoppas ni har en fortsatt kväll:)

Av sofie collén - 27 januari 2011 08:12

 

nu är det i dag och i morgon sen äre helg igen super skönt, men det kommer förändras lite här hemma. Jag funderar på att kolla med nå tjej kompisar om vi ska ha tjej kväll här i morgon:) för Johannes åker till härnösand för att hälsa på sin vän kim och bobbo skulle han förska träffa. På lördag kommer han hem och då tänker jag se till att det  blir mys kväll eftersom han sticker till s-holm på söndag och jobbar där en vecka iallfal. sen får vi se hur det forsätter ska vara där så länge han kan sen. kommr han hem och jobba igen då Johan behöver, hjälp så nu blir jag sj:/ men ska nog gå bra ändå:) det är ju inte sista gången jag träffar han ändå.


Sitter och läser på internet hela tiden om hundar nu om det skulle bli att vi skaffar en så är bra att ha läst på sig lite. men nu ska jag fara på skolan hare bra så hörs vi:) 

Av sofie collén - 26 januari 2011 14:49

sitter på skolan och har sykosocialt, tycker det är intressant men det är väldigt hemst att det händer såna hära saker.

Jag tror religons provet kan ha gått rätt så bra bättre en förväntat i allafal.jag skrev i allafal jag brukar inte komma i håg det jag pluggat på så det brukar mest bli att jag lämna in något tomt och sedan fått göra om prov, men det känns rätt bra i dag:) 10 i 3 slutar den hära lektionen så sedan har vi svenska sen är den hära dagen slut, riktigt skönt. Sen blire hem och titta på bloggen om valparna och göra mat och damsuga och plugga:/

men nu ska jag börja vandra till svenskan:)

Av sofie collén - 26 januari 2011 08:52

 I dag har vi religons prov, och jag känner mig inte redo, men jag ska göra mitt bästa, så äre bara att hoppas på att det går bra, annars äre ju kannon bra att man får göra om provet:)   

Av sofie collén - 26 januari 2011 07:19

 

jag blev på sånt bra humör den här på morgonen jag blev verkligen super glad började nästan att grinna utav lycka:) jag är gladare än vad jag ser ut att var på bilden men den hära bilden passar mitt ansikte nu mitt leende ser verkligen ut så här nu . Jag och Johannes ha ju pratat om att vi ska skaffa en valp,och det lutar sig mer och mer till att det kan hända, kenneln vi har pratat med skulle få valpar den 29 januri men valparna kom i natt ha varit in på deras blogg och läst och sätt dom små valparna hon upptaterade 04:15 så nu har dom små kommit till världen:) det blev 6 tikar och 4 hanar:) jag är verkligen super glad, och johannes pratade med kenneln i går och vi hoppades att allt skulle gå super bra och det gick super bra som hon skrev:) Och nu ska johannes få åka ner till s-holm och jobba lite, så nu ha tid att hälsa på dom mer än en gång:) så nu hoppas jag att beslutet kommer att bli att vi ha en valp här hemma i slutet av mars:) ni kan inte förstå hur glad jag är hur glad som hälst. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Av sofie collén - 24 januari 2011 18:40

  

Har fixat min praktik plats i dag:) känns kul och få pröva på:)

Jag ska vara på ett avlastningshem där föräldrarna lämnar sin barn för avlastning, på grund av om dom har olika fuktionshinder.:) jag hoppas jag kommer att trivas, kan vara roligt att få pröva på något annat än att bara vara på dagis:) funderar på att kanske söka jobb där till sommaren men får se hur det blir med den saken, och då är ju barnen på skolan på dagarna. Så det är mest kvällar och helger.

Känns så skönt att det är fixat nu:)

Av sofie collén - 24 januari 2011 07:52

  

Nu äre åter en ny vecka med, men om två veckor har vi praktik och det kommer kännas skönt att inte behöva vara på skolan på 4 veckor ska nog pröva på häggen ändå om jag får vara där hos dom , då jag fundera på att söka sommarjobb där, då känns det ganska smart att vara där på praktiken och se om det är något för mig innan jag bestämmer mig för om jag vill sommarjobba där.

Nu äre verkligen inte länge kvar tills valparna födds det är om 6 dagar då man räknar med dig i dag:) så jag hoppas Johannes bestämmer sig snart så man vet om det blir av eller inte.

men nu ska jag ta och fara på skolan:)

Av sofie collén - 20 januari 2011 16:25

har hittat riktigt snygga jeans som jag vill ha:) nån gång då man har dom pengarna och har råd till dom:)

              

Ovido - Quiz & Flashcards