Alla inlägg under januari 2011

Av sofie collén - 7 januari 2011 22:12

 

Hejasan allihopa! dom ringde från bemmaningen i morse vi 12:00 och undrade om jag kunde komma och jobba på skogsglängan 14:00 till 21:00 och det gjorde jag var riktigt kul och få träffa alla goa gammlingar på avdelingen:) första gången jag jobbar nu sedan i sommras så få vi se om dom hör av sig något mer:)

iallfal så mejlade jag i dag till hemsida där jag hade beställt min student klänningen i från det saknaades 10 till 12 cm bak på ryggen för att jag skullle få upp den, så jag frågade om dom hade en i L och dom hade en hemma så nu ska skicka tillbaka M och få hem L så nu hoppas jag på det bästa:) håll en tumme för mig håller ni två så betyder det otur:) men nu ska jag vara social med älsklingen och hans bror och bara ta det lungt efter den hära arbetsdagen:) ha en fortsat trevlig kväll hejsvejs!:)

Av sofie collén - 5 januari 2011 17:48

 

var och hämtade ut klänningen i dag och den satt jätte fint såg inte tjock ut i den jag verkligen älskar den men var för liten bak på ryggen, fick inte igen den:) men kommer lösa det på något annat sätt annars för det helt änkelt bli en annan:) men de går nog att lösa:)

I dag lagade jag köttbullar och makaroner jag har faktiskt börja tycka att det är rätt kul att laga mat har inte tyckte de förut , men det är väll en början på det nys året att jag ska bli duktig på den hemma gjorde blev det:)

sen nu under lovet har jag lärt mig att äta kalvsylta och rödbettsallad och dricka kaffe, så nu kan jag snart sitta  och dricka kaffe för den sociala biten:)  men nu tänkte jag diska undan efter middagen och sedan börja städa lite:) så ni får ha en forsatt trevlig kvällen:)  

Av sofie collén - 5 januari 2011 11:46

  

Jag blev på sånt otroligt bra humör i dag för en stund sedan:) jag är hemma hos mamma och pappa och då pappa kommer in med posten och efter jag mamma hade sätt klart på filmen så gick jag och tittade , då är det en lapp som det står att jag ska få hämta ut ett paket:) så nu har äntligen min studen klänning kommit längtar tills jag ska få prova den och se om jag kan ha den:)

Annars ska jag försöka få tag på hon som skulle sy den åt mig så hon ska få se hur den ser ut:) nu känns det verkligen som att studenten närmar sig:)

jag är en väldigt lycklig flicka i dag:D ni får hare så bra för det ska jag ha:)

Av sofie collén - 4 januari 2011 20:12

  

Nu ska jag försöka träna minst 3 dagar i veckan så jag hoppas jag känner att jag hinner det även fast det är en massa skolan. Ja nu är det verkligen en termin kvar sen har jag gjort mina år i skolan för ett tag för 1 eller två år. Har börjat skriva jobb ansökan så jag ska gå och lämna ut dom:) skulle vara illa om jag blev utan sommarjobb då jag alltid ha haft ett sommarjobb sedan jag fick börja sommarjobba, framför allt då jag ha tagit studenten och verkligen behöver pengarna:) så jag hoppas på att allt går kannon, och det skulle vara underbart att och få kunnas skaffa sig en hund:)

jag hoppas alla får ett bra 2011 för det ska jag försöka göra det bästa av för min del, men kommer både vara bra och dåliga studer kommer älska att få ta studenten, men kommer bli sin ledsna stud då man väll inser att klassen skijer sig ut på olika hål och flyttar . Men man få tänka på allt som ha varit bra, för nu vill jag att det ska hända något nytt för min del, och det är att man ha ett sommarjobb i allfal efter studenten. Men ni får ha en forsatt bra kvällen så skriver jag kanske i morgon. hejsvejs!

Av sofie collén - 4 januari 2011 16:01

 

hej alla bloggare nu är mitt första inlägg jag skriver för i  år:)

hur är med er? ha året börjat bra? det ha det gjort för mig kan inte klaga över något, fick ett mejl i går från den sidan där jag ha beställt min studen klänning ifrån dom sa att dom skulle skicka den till mig i går alltså måndag så nu längtar jag till då den kommer så ska jag se om jag kan ha den:) i kväll blire träning:)

Ovido - Quiz & Flashcards